Practical work on the subject "Psychology and Pedagogy"

Affiliates: 0,03 $ — how to earn
Pay with:
i agree with "Terms for Customers"
Sold: 80
Refunds: 0

Uploaded: 05.06.2008
Content: 80605034627510.rar (15,18 kB)
Loyalty discount! If the total amount of your purchases from the seller Pibachii more than:
20 $the discount is10%
If you want to know your discount rate, please provide your email:

Description

Task 1.

You are going to get a job and you know that you need to pass an interview.
How do you better prepare for this event? How to behave during a job interview? What follows is, to make mistakes when speaking with your employer?

Answer:

When applying for a job, you should be ready for testing or interview. During the interview, you can show their best side. The interview is


Task 2.
Comment briefly the scheme of origin, to continue and resolve the conflict by way of example.

Answer.
Consider the following situation of conflict. Operating companies in the beginning of the month




Task 3.
Outlines the main features of the informal group. In what does it differ from a formal group?

Answer:
The main distinguishing features of the informal group is:

People work in the same room and at the same time. Due to this there is a possibility for personal contacts.

.




Task 4.
Examine the situation: on the job an employee is constantly thinking about the quarrel, which occurred at home. He haunted the idea that his wife does not understand his dedication. In addition, on the way to work, he was stuck in traffic. And at the conclusion of that, coming to work, I received a serious reprimand for a small error in his work the day before. At the employee came stress. What are the main methods of avoiding stress you recommend it?

Answer:

In this situation, I recommend methods:

1. Respite - within three minutes breathing slowly, quietly and deeply.

2. A simple belief




Task 5.
Formulate everyday communication situations.

Answer:

The first - a dyadic, intimate-personal communication, the interaction between two people, both




Task 6.
How appearance affects the communication between people? What would you recommend wearing a man walking: the official reception, a meeting with friends at a banquet?

Answer.
The appearance of a man, in most cases determines the manner of communication with him.




Task 7.
How should you conduct telephone conversations with business partners? Build a telephone conversation (your choice) the Secretary of the company and the customer and business partner.

Answer:
In a telephone conversation with the business partner, follow these rules:
1. The conversation is over the office phone when you want to talk on home







Task 8.
What do you think, how to behave as a man in communion with the lady?
Answer:
In my opinion, the man in communion with the lady should be a little knight. This includes




Task 9.
How can you effectively use influence through tradition? What are the strengths and weaknesses of influence through tradition? Give examples.

Answer.
In my opinion, the effective use of influence by tradition possible in organizations that require clear guidelines, and also a clear implementation. For example, the navy, well developed power is based on tradition. An example is the implementation of orders of the commander because the commander of the commander there. Also, we put here, for example submission police officer, or emergency workers. Effective use of influence through the tradition developed in the State Duma by the Government.



Task 10.
Expand the contents of the psychology of management team of the company.
Examine the situation: the head of a large company gave instructions to his deputy to inform all employees of the following:

Introduction to the workplace more office equipment,
introduction of a new reporting
strengthening the control on the production.

What do you think, in what form the information will reach the workers and employees? What does it depend? What is the law of the human mind works here?
Answer:

The kind of information that comes to the workers and employees who fully depend on two factors. The first is to say the information carrier in this situation the

Additional information

doc in rar

Feedback

1
No feedback yet.
Period
1 month 3 months 12 months
0 0 0
0 0 0
In order to counter copyright infringement and property rights, we ask you to immediately inform us at support@plati.com the fact of such violations and to provide us with reliable information confirming your copyrights or rights of ownership. Email must contain your contact information (name, phone number, etc.)