Verification work on discipline "Cultural science"

Affiliates: 0,02 $ — how to earn
Pay with:
i agree with "Terms for Customers"
Sold: 24
Refunds: 0

Uploaded: 05.06.2008
Content: 80605112036223.rar (10,96 kB)
Loyalty discount! If the total amount of your purchases from the seller Pibachii more than:
20 $the discount is10%
If you want to know your discount rate, please provide your email:

Description


Question 1: What does the culture?

Answer: Culture performs the following functions:
1. The main function of a humanistic culture - it includes, or are derived from it, all the other functions.
2. The transfer function of social experience - information. This will transmit the experience of building a society between eras, between the two countries it is associated with another function of culture - a landmark.
3.Poznavatelnaya function




Question 2: What do you know about the visual and musical forms of primitive art?

Answer: Visual and musical art form of primitive society. Apparently, some simple forms of singing, dancing and music were known to ancient people.




Question 3. What are the features of the religion of Ancient Egypt? How did the Egyptians to death and immortality, the cult of the pharaoh?

Answer: The features of the religion of Ancient Egypt, it is a protest against death. Priests were surrounded by universal veneration. Egyptians often thought about what would happen to a person after death.




Question 4: What is the Varna-caste system and its impact on the socio-cultural development of India?

Answer: The essence of Varna-rigid caste system in the differentiation of society. By estates Varna and is by profession - caste.




Question 5. What are the main achievements of ancient China?

Answer: The main achievements of ancient China are. Philosophy. The era of the Warring States was the golden age of Chinese philosophy.




Question 6: What do you know about science in the ancient states?

Answer: Science in the antique states. For the ancient science is characterized, on the one hand, the practicality, the attraction to practical knowledge. Not for nothing was valued above all mathematics, and within




Question 7. Explain why in the Old State adopted Christianity? What did it matter to Russia?

Answer: The choice of religion in old state began, according to the Chronicle, arriving in Kiev Embassy of the Volga Bulgars - Moslems, who offered to become admirers of Prince Mohammed. Prince Vladimir of Kiev to learn that their religion forbids eating pork and drinking wine, according to the Chronicle, said: "Russia has a cheerful drink, can not live without it




Question 8. What, in your opinion, is the historical conditioning of the Enlightenment?

Answer: Historical conditionality of the Enlightenment in my view is the following. Enlightenment called general intellectual upsurge caused by the awakening in the XVII century, European science. Thinkers have decided to apply the methods of natural science




Question 9. What changes have occurred in the culture with the advent of the "thaw"?

Answer: The period of the "thaw" in the cultural life of the country began in the mid 50s to the report by M. Khrushchev absolute majority of the delegates to the Twentieth Party Congress.







Question 10. What are the causes of Russian abroad.

Answer: The causes of Russian abroad in the next. First of all, it is the coming to power of the Soviet power in the seventeenth year of the revolution and the defeat

Additional information

doc in rar

Feedback

0
No feedback yet.
Period
1 month 3 months 12 months
0 0 0
0 0 0
In order to counter copyright infringement and property rights, we ask you to immediately inform us at support@plati.com the fact of such violations and to provide us with reliable information confirming your copyrights or rights of ownership. Email must contain your contact information (name, phone number, etc.)