Verification work on discipline "Law"

Affiliates: 0,02 $ — how to earn
Pay with:
i agree with "Terms for Customers"
Sold: 63
Refunds: 0

Uploaded: 05.06.2008
Content: 80605105420213.rar (13,2 kB)
Loyalty discount! If the total amount of your purchases from the seller Pibachii more than:
20 $the discount is10%
If you want to know your discount rate, please provide your email:

Description












Question 1. Name and expand the functions of the state.
Answer: Here are the functions of the state and reveal. First of all the functions are functions of the state sovereignty, and in particular a national defense (army ABM) and the implementation of external relations () that is a function of external sovereignty.




Question 2. How to understand legal state at the present stage?
Answer: At present, the state of law is understood as the most advanced, reliable and value form of a combination of public and legal guarantees a reality the rights of individuals, organizations, social groups and the state as part of the overall law and order.




Question 3. What are the main functions of law.
Answer: The main function of the law include: regulatory and watchdog functions. The social and economic function of law. Political and educational function. Also, cultural and historical function of law. The function of social control, information and orienting function. The regulatory function is divided into two sub-functions: regulatory static and dynamic regulatory. Legal rights and general legal functions.




Question 4. What is meant by legal act?
Answer: Under the legal act understands act issued by an authorized state body and containing legal norms, ie. E. Requirements designed to




Question 5. What is the system of law in Russia?
Answer: The system of law in Russia are as follows:
Basic otrasl- constitutional (state) law of the Russian Federation. This lays the foundation for the industry




Question 6. What types of legal behavior you know?
Answer: I am aware of the following types of legal behavior:
Active good behavior. The forms of manifestation of legal activity is very




Question 7: What are the characteristics of a federal system in Russia?
A: The special features of the federal structure of Russia are as follows: Russian Federation - the sovereign integrity of the Federal State, consisting of equal subjects. In particular, Russia is part of the 21-and republics, 6 territories (from 1 July 2007, 7 Kamchatka region will unite with the Koryak Autonomous District), 49 regions (from 1 July 2007, 48 regions), 2 federal cities, the Jewish Autonomous region, 10 autonomous areas (from 1 July 2007, 9 the authors. districts).




Question 8: What is the basis of formation of the legal system of the market economy?
Answer: At the heart of the formation of the legal system of the market economy is the civil law as a branch of unified system of Russian law.


































Question 9: How to understand the Russian Civil Code, legal capacity and civil capacity?
A: The meaning of the Civil Code of the Russian Federation civil capacity - the ability to have civil rights and obligations. Any person has the legal capacity, regardless of his ability to understand the meaning of his behavior.




Question 10. How different obligations on legal aspects?
A: The obligations on its legal aspects vary in content and




Question 11. What are the main ways of performance.
Answer: The basic methods of performance includes the following ways: obligations must be performed properly in accordance with the terms of the obligations and requirements of the law, other legal acts,




Question 12. List the basic principles of family law.
Answer: The basic principles of family law include the following principles:
- The principle of protection of the family, motherhood, fatherhood and childhood
- The recognition of marriage, legal registration



Question 13. What is the reason for deprivation of parental rights?
Answer: The reason for deprivation of parental rights is:
- Willful refusal to pay alimony
- Failure without good cause to take the child from the hospital etc.

Additional information

doc in rar

Feedback

1
No feedback yet.
Period
1 month 3 months 12 months
0 0 0
0 0 0
In order to counter copyright infringement and property rights, we ask you to immediately inform us at support@plati.com the fact of such violations and to provide us with reliable information confirming your copyrights or rights of ownership. Email must contain your contact information (name, phone number, etc.)