Verification work on discipline "Sociology"

Affiliates: 0,02 $ — how to earn
Pay with:
i agree with "Terms for Customers"
Sold: 54
Refunds: 0

Uploaded: 05.06.2008
Content: 80605104948490.rar (16,93 kB)
Loyalty discount! If the total amount of your purchases from the seller Pibachii more than:
20 $the discount is10%
If you want to know your discount rate, please provide your email:

Description








Question 1: What are the main concepts of sociology reveal specifics, you know?
Answer: I am aware of the following basic concepts that reveal the specifics of Question 2. What categories are at the heart of sociology? Open them.
Answer: At the heart of sociology are categories such as "society", "civil society", "social system", "social structure", "social community" and so on. The most common general content category is the concept of "social". Cutting these concepts underlying these categories.




Question 3. Which social institutions do you know?

Answer: I am aware of these social institutions. Political institutions - the state,




Question 4. How to interpret the global world of contemporary scientists?
Answer: Modern scholars interpret the global world follows. Modern interpretations differ subject of global peace studies. Some scientists global problems of mankind and it is in their unifying strategy




Question 5: What do you know about social inequality?
A: Social inequality, in my opinion, is the main problem of society. The solution of which began to engage with the appearance of classes in society. A stratification of the society began with the advent of the first State. Throughout history, we see different ways of solving this and when the revolution sought to get rid of social inequality, but as soon as the revolution subside, the problem starts again




Question 6. Expand the concept of "social stratification".
Answer: The concept of "stratification" came into sociology of geology, where it refers to the concept and describes the vertical arrangement of layers of different species of the earth.




Question 7: How is the process of socialization of the individual?

Answer: Consider the process of socialization. But first let us define the term "socialization" is the process by which an individual assimilated the norms of his group, so that through the formation of self manifested the uniqueness of the individual as a person. At birth, a person does not have a self, that is, not a person. At the age of one and a half years begin




Question 8: What kinds of subcultures do you know?

A: I am familiar with the following types of subcultures: Subculture - the culture of people, united by specific interests, defining their world. Subculture - a sovereign integral education of the public culture.

Subculture may differ from the dominant culture, language, demeanor, dress and so on. D. The basis of the subculture can be a style of music, lifestyle, certain political views. Some are of an extreme subculture

Religious Subcultures

Role-based movement

Ufology

Dragons

Other

Tolkienists

Therianthropes

Furry

Graffiti artists







Question 9: What are the stages in the process of development are the social movements?
A: Social movements are the steps in the process of development: the stage of anxiety, excitation stage, the stage of formalization and institutionalization stage stage of decomposition of movement.

Question 10. What are the causes of deviant behavior?

Answer: The causes of deviant behavior can be attributed primarily Disruption socialization. For example, when a child is brought up in a prosperous




Question 11. What is the nature of social conflict?

Answer. The nature of social conflict. The Marxist concept of the conflict based on the doctrine of social conflict as the main driving force of social change, which in the conditions of antagonistic class formations in the social




Question 12. What do you understand by the opinion poll?

Answer: This Opinion opros- method for obtaining primary sociological information based on direct or indirect connection between the researcher and the respondent in order to obtain the necessary data fro

Additional information

doc in rar

Feedback

0
No feedback yet.
Period
1 month 3 months 12 months
0 0 0
0 0 0
In order to counter copyright infringement and property rights, we ask you to immediately inform us at support@plati.market the fact of such violations and to provide us with reliable information confirming your copyrights or rights of ownership. Email must contain your contact information (name, phone number, etc.)