Verification work on discipline "The Russian language and culture of speech"

Pay with:
i agree with "Terms for Customers"
Sold: 23
Refunds: 0

Uploaded: 07.06.2008
Content: 80607020349627.rar (13,43 kB)
Loyalty discount! If the total amount of your purchases from the seller Pibachii more than:
20 $the discount is10%
If you want to know your discount rate, please provide your email:

Description













Question 1. What is the rationing of Russian literary language?
A: The valuations of Russian literary language is strict compliance with various standards: orthoepic, morphological, syntactic, stylistic and spelling rules.




Question 2. What are the two forms is the Russian literary language?
Answer: The Russian literary language is spoken and written, respectively. Each form has a number of features and uses a variety of language tools. The most noticeable difference, especially in the syntactic organization offers.




Question 3. What are the functional styles of the Russian literary language.
Answer: functional style light brown literary language include: conversational everyday, journalistic, official, business, scientific and literary style.




Question 4. What types of polysemy you know? Give a brief description.
A: I am familiar with the following types of polysemy: metaphor, metonymy and synecdoche. Here is a brief description for each type of polysemy - ambiguity.
Metaphor - The term belongs to Aristotle, and is connected with his understanding of art as.

Question 5. What are the main types of phraseological units?
Answer: The main phraseological units are:
Phraseology seam - stable combinations of generalized integral value of which is not derived from the values \u200b\u200bof their components.
Phraseology unity -

Question 6. What are the phonetic units of speech, you know?
Answer: I am aware of the following phonetic units of speech: phrase, bars, phonetic words, syllables and sounds.

Question 7. To what concerns the modern Russian alphabet letter?
Answer: Modern Russian historical writing treat Cyrillic - alphabet, which was founded in 863 Slavic educators Cyril. But nearly 1,200

Question 8: What are the ways of word formation in Russian, you know?
Answer: I am aware of the following methods of word formation in Russian: affixed thereto are suffix way prefixing, prefixal-suffix, postfiksatsiya, prefixing combined with postfiksatsiey suffixation combined with postfiksatsiey

Question 9. What is studying the morphology?
A: Morphology studies the word as part of speech. The morphology with syntax make grammar;

Question 10. What is studying the syntax?
Answer: Syntax studies, system of coherent speech. The syntax allows you to show the system of syntactic units, connections and relationships between them, from which they are made,

Additional information

doc in rar

Feedback

0
No feedback yet.
Period
1 month 3 months 12 months
0 0 0
0 0 0
In order to counter copyright infringement and property rights, we ask you to immediately inform us at support@plati.com the fact of such violations and to provide us with reliable information confirming your copyrights or rights of ownership. Email must contain your contact information (name, phone number, etc.)